Український бренд одягу A.Mi презентував колекцію Pervisna
preload
12/11/23

Український бренд одягу A.Mi презентував колекцію Pervisna, що звертається до образів жіночих архетипів

Український бренд жіночого одягу та аксесуарів A.Mi презентував колекцію Pervisna. Ідея нової лінійки від дизайнерки Анни Міщенко відображає чотири архетипи, втілені у жіночих образах, – правительку, мислительку, чаклунку і кохану. За словами Анни, колекція заснована на архетипних фігурах відомого психоаналітика Карла Юнга, а їх модерне втілення бренд бачить у характері сучасних українських жінок. 

«Основне послання нової колекції – це бажання підкреслити в жіночому образі первісну натуру. Її волю, силу, здатність бути ніжною, люблячою і вкрай стійкою водночас. За основу нової лінійки була взята концепція всесвітньо відомого психоаналітика Карла Юнга, який у своїх роботах пояснює суть і природу архетипів. Однак ця колекція, перш за все, присвячена українським жінкам. Жінки України сьогодні символ первісної сили. Вони здатні боротися, піклуватися про дітей, вони рятують життя, волонтерять, працюють і беруть на себе відповідальність за важливі зміни в країні. Це щире захоплення бренд A.Mi висловлює у своїй роботі», – говорить дизайнерка Анна Міщенко. 

Перша архетипна фігура в новій колекції бренду A.Mi, – ПРАВИТЕЛЬКА. Образ втілює у собі прагнення успіху та лідерства. У новій лінійці бренду A.Mi фігура «правительки» представлена однотонним жіночим фраком у поєднанні з шовковою майкою та жакетом класичного крою. Статусності та водночас пристрасті образу додають елегантні акценти як шкіряна рукавичка на одну руку та елементи з мережива.

Другий образ –ЧАКЛУНКА. Він уособлює прагненням змін, духовність, візіонерство. Образ чаклунки втілено у моделі з мереживною блузою, яку поєднують з легкою а-подібною спідницею. Інша модель – футуристична жилетка з об'ємним коміром та накладними плечима, яку пропонують комбінувати з брюками чи бермудами із костюмної тканини.

Образ МИСЛИТЕЛЬКИ бренд A.Mi втілив у кількох моделях. Напівпрозора мереживна блузка з об’ємним каптуром та розрізами на рукавах, а також – у коктейльній сукні з корсетом та гобеленовим принтом. В інтерпретації дизайнерки, архетипна фігура мислительки втілює гострий розум, втаємниченість, здатність бачити те, що є не помітним для більшості. 

Образ КОХАНОЇ в інтерпретації A.Mi – лагідний і романтичний. Ці риси підкреслює блідо-ліловий костюм з корсетом-воланом, що доповнюється накидною спідницею. В іншому образі блідо-лілова сукня футляр, що оголює плечі, доповнена пишною атласною спідницею.

A.Mi – київський бренд, що працює в преміумсегменті: усі моделі відшиваються на власному виробництві з якісних натуральних тканин. Впізнаваним почерком бренду є елегантні, класичні образи. Нова колекція Pervisna вже доступна для замовлення в інтернет-магазині бренду.

Our site uses Cookies to store data.