Квітковий принт, мереживо та чокери – тренди весни 2023
preload
13/04/23

Квітковий принт, мереживо та чокери в стилі 90-х – тренди весни 2023

Щосезону нам пророкують завершення тренду на квітковий принт. Однак з першим теплом руки ніби самі тягнуться до напівпрозорих повітряних тканин і рослинних мотивів. Вони вже стали органічним символом початку весни. 


Власне колекції весна-літо 2023 не стали винятком. На показах провідних будинків моди можна помітити кілька цікавих та відносно нових трендів. Однак квітковий принт знову в топі світових колекцій.

Масивні бутони та 3D-аплікації


Одним з основних амбасадорів квіткових принтів у колекціях весна - літо 2023 став бренд Carolina Herrera. Різноманіття кольорів та образів, запропонованих лейблом, дають свободу вибору – від дрібного рослинного принту до масивних бутонів на контрастному темному «полотні».

Також бренд пропонує звернути увагу на рельєфні фактури – 3D-аплікації і вишивку. 


У весінній колекції Christian Dior квітковий принт також представлений. Лейбл пропонує приміряти сукню з легкої повітряної тканини з рослинним принтом. І, звісно, складно не помітити кількість мережива в новій колекції Christian Dior. Однозначний тренд нового сезону.

Схожі моделі ви також можете знайти на сайті Анна Мі. Шовкова сукня міні BEIGE класичного фасону трапеція з об'ємним принтом у вигляді бутонів – ідеальний варіант для вишуканих літніх вечорів та комфортний офісний варіант водночас.

Також практичний офісний образ в дусі тренду на квітковий принт – спідниця від бренду Анна Мі.

Більш романтична модель – шовкова сукня FLORAL з вишуканим квітковим принтом.

Сукня міді LACE EXTRAVAGANZA не залишить байдужою.

Аксесуари та прикраси


Культовий серіал «Секс і місто» в далекі 90-ті подарував нам тренд на чокери, декоровані велетенськими квітковими бутонами. І от на хвилі буму стилю 90-х і 2000-них – чокери знову повертаються. Хто б міг подумати? 


DOLCE&GABBANA пропонує зустріти літо в образі, акцентом якого є чорний шовковий чокер, прикрашений гігантським бутон півонії рожевого кольору. Або інший варіант – з бутоном троянди.


Більш консервативний варіант – різноманітні шовкові хустки з рослинним принтом, що широко представлені в колекціях RALPH LAUREN та D&G.


Квіткові принти вже багато років є популярним вибором в колекціях люксових брендів. Вони часто використовуються в сукнях, блузах, спідницях та інших предметах одягу, щоб додати нотку жіночності та елегантності. Багато люксових брендів використовують квіткові принти у своїх колекціях, зокрема Chanel, Dior, Gucci, Valentino та багато інших.

Останніми роками люксові бренди експериментують із новими способами включення квіткових принтів у свої колекції. Наприклад, деякі бренди використовують великі, сміливі квіткові принти на темному тлі, щоб створити більш драматичний ефект. Інші використовують квіткові принти у своїх аксесуарах, таких як сумочки та взуття.


Загалом, квіткові принти — це універсальний і позачасовий тренд, який, ймовірно, і надалі залишатиметься популярним вибором для брендів класу «люкс» у майбутньому.

Наш сайт використовує Сookies для зберігання даних.