Нова колекція від українського бренду A.Mi
preload
20/11/2023

Нова колекція від українського бренду елегантного жіночого одягу A.Mi – трендові акценти

Київський бренд елегантного жіночого одягу та аксесуарів A.Mi презентував нову колекцію Pervisna. Зі слів дизайнерки та власниці бренду Анни Міщенко, нова лінійка втілює образи різних жіночих архетипів. Тоді як головною цінністю бренду залишаються висока якість матеріалів і преміальні тканини. 

Колекція Pervisna – це суміш офісного стилю та вечірніх образів з трендовими акцентами. Кожній моделі відповідає певний архетип і характер.

Трендовий вузол

Вузли різних розмірів і фактури, що підкреслюють талію, привертають увагу до лінії плечей та додають образу багатошаровості, – беззаперечний тренд прийдешнього сезону. Цей елемент присутній у нових  колекціях таких брендів як Bottega Veneta, Jil Sander, Brandon Maxwell. Український бренд A.Mi також використовує вузол у своїх нових моделях. Наприклад, коктейльна сукня зі знімною спідницею з масивним вузлом на талії у формі банту.

Аристократичні образи

Експерименти з естетикою оld money продовжуються у світі високої моди, і, очевидно, цей тренд сміливо йде разом з нами у новий сезон. Класичні жакети та мінімалістичні образи залишаються актуальними. Головне пам'ятати про якісний склад та натуральні тканини – обов'язковий атрибут old money естетики.

Мереживо та прозорість

Прозорість та «голі сукні» були серед трендів попереднього сезону 2023 і можна говорити, що в наступному році вони не втратять своєї актуальності. У нових колекціях Givenchy, Victoria Beckham, Christian Dior та Gucci ми знову бачимо легкі напівпрозорі топи та сукні з елементами мережива. У колекції Pervisna мереживо також присутнє в багатьох моделях – від чорної блузи з розрізами на рукавах та об'ємним каптуром до офісного образу з шовковою майкою в білизняному стилі.

Топові кольори сезону

Відтінки фіолетового, насичено червоний, рожевий у стилі Барбі та шоколадно-коричневий – ці кольори серед хедлайнерів нового сезону. Так, коричневий колір вже називають «новим чорним», а total pink образи після культового фільму залишаються актуальними. 

Щодо відтінків фіолетового, вони присутні в останніх колекціях Miu Miu, Versace, Victoria Beckham. Широкий діапазон відтінків від темно-фіолетового до попільно-лавандового дає свободу для експериментів і неочікуваних комбінацій. Український бренд A.Mi також пропонує свої моделі в трендовому відтінку.

Our site uses Cookies to store data.